У поліції розповіли подробиці підриву відділення "Ощадбанку"

Поділитися
У поліції розповіли подробиці підриву відділення "Ощадбанку" © Нацполіція України
Банкомат підірвали за допомогою газово-повітряної суміші.

Правоохоронці розшукують осіб, які підірвали банкомат "Ощадбанку" на вулиці Ентузіастів у Дніпровському районі Києва. Як розповіли у відділі комунікації столичної поліції, вибух пошкодив внутрішнє та зовнішнє оздоблення будівлі, постраждалих немає.

Місце інциденту було оглянуто, опитали свідків та вилучили записи з камер відеоспостереження. За попередніми висновками, банкомат підірвали за допомогою газово-повітряної суміші. Наразі сума збитків ще встановлюється.

Повідомляється, що слідчий відділ Дніпровського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне знищення, або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоди у великих розмірах) ККУ. Наразі поліція розшукує підозрюваних осіб.

Зазначимо, що в Україні періодично в різних містах зловмисники підривають банкомати і викрадають гроші. Наприклад, у липні вночі невідомі протягом 40 хвилин підірвали банкомати "Приватбанку" одразу у двох містах Харківської області.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі