У Польщі порахували українських нелегалів

Поділитися
У Польщі порахували українських нелегалів У 2019 році 10,4 млн українців перетнули польський кордон
Всього за 2019 рік польський кордон перетнули 10,4 млн українців.

Минулого року у Польщі нелегально працювали понад 13 тисяч українців. Таку статистику наводить Польське радіо з посиланням на інформацію від місцевої прикордонної служби.

Відомо, що за 2019 рік Прикордонна служба Польщі здійснила 26,7 тис. перевірок щодо законності проживання, які охопили 61,3 тис. людей. Порушення виявили у 26,6 тис. осіб.

"4 094 перевірки легальності працевлаштування показали, що понад 14,7 тис. іноземців працювало у Польщі незаконно. Серед найчастіших порушників були українці – 13,3 тис., грузини – 476, молдавани – 326 та білоруси – 243", - повідомляють прикордонники.

Всього за минулий рік польський кордон перетнули 10,4 млн українців.

За даними Мінсоцполітики, більше трьох мільйонів українських громадян постійно працюють за кордоном. Ще дев'ять мільйонів щороку виїжджають на сезонні роботи в сусідні країни.

DT.UA систематично висвітлює тему української міграції, проводячи і самостійні дослідження, такі як гучна "Кровотеча", і запрошуючи до дискусії профільних фахівців. Докладніше про те, що чекає на нашу країну в найближчому майбутньому в контексті розвитку глобальних міграційних процесів, читайте в статті Андрія Гайдуцького "Боротьба за мігрантів. Україні приготуватися".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі