У Полтаві цілу ніч гасили пожежу на складі "Нової пошти"

Фото
Поділитися
Згоріло приміщення площею 1500 кв. м.

Повідомлення про пожежу на складі "Нової пошти" у Полтаві на вул. Ветеренарній надійшло до служби порятунку "101" 21 серпня о 19:53. На місце виклику відразу виїхали пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС, однак ліквідувати стихію вдалось лише в четвер вранці.

"Рятувальники локалізували пожежу о 02:00, ліквідували о 09:04. В гасінні пожежі приймали участь 81 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки",- відзвітували в Головному управлінні ДСНС України у Полтавській області.

Водночас як пише інтернет-видання "Полтавщина", гасіння пожежі ускладнювалось тим, що в гідранті не було достатньо тиску, що змусило пожежників возити воду. Лише згодом рятувальники знайшли робочий гідрант і почали подавати воду. Також під час гасіння полум'я довелося знеструмити цілий район.

Внаслідок пожежі згоріло приміщення складу на площі 1500 кв. м та майно в ньому. Причина пожежі встановлюються. Травмованих та загиблих внаслідок події немає.

Водночас як заявила у коментарі медіа керівник департаменту корпоративних комунікацій "Нової пошти" Яніна Нестерчук, пожежа виникла у приміщенні, яке використовувалося для внутрішніх потреб компанії, тому, за її словами, вантажі клієнтів не постраждали.

Нагадаємо, вночі 17 серпня в Одесі в готелі "Токіо Стар" сталася пожежа. За фактом пожежі в Єдиний реєстр досудових розслідувань внесли відомості за частиною 2 статті 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) ККУ.

Під час пожежі у готелі перебувало близько 200 людей, дев'ятеро з них загинули, ще десятьох постраждалих ушпиталили з опіками тіла й дихальних шляхів і отруєнням продуктами горіння.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі