У Путіна не виключають нового обміну утримуваними особами

Поділитися
У Путіна не виключають нового обміну утримуваними особами Кремль: Наступний обмін - це питання двосторонніх контактів © president.gov.ua
"Ніхто апріорі можливість і доцільність такого процесу не виключає", - заявив Дмитро Пєсков.

Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков не виключив можливість нового обміну утримуваними особами між Україною і Росією, що вимагатиме "копіткої та розтягнутої в часі роботи". Про це він заявив журналістам у п'ятницю, 13 вересня.

"Це вимагає початку нового процесу, обміну думками, дуже копіткої і напевно розтягнутої у часі роботи. Ніхто апріорі можливість і доцільність такого процесу не виключає, тому це питання двосторонніх контактів", - сказав прессекретар Володимира Путіна.

Пєсков також заявив, що Кремлю "набагато більше імпонують слова" Києва про те, що готується детальна дорожня карта виконання Мінських домовленостей із чіткими термінами.

Сьогодні президент Володимир Зеленський заявив про те, що Україна готує нові списки на наступний етап обміну утримуваних осіб.

7 вересня в Україну повернулися 35 в'язнів Кремля. В аеропорту "Бориспіль" їх зустріли родичі, журналісти і президент Володимир Зеленський. В рамках обміну повернулися: Олег Сенцов, Роман Сущенко, Павло Гриб, Микола Карпюк, Володимир Балух, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Євген Панов, Едем Бекіров, Олексій Сизонович, Артур Панов, а також 24 військовополонених моряки.

Слідкуйте за новинами у нашій спецтемі "Повернення бранців Кремля додому".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі