У Сімферополі намагалися підірвати дружину кримського мільйонера Файнгольда

Поділитися
У Сімферополі намагалися підірвати дружину кримського мільйонера Файнгольда Ірина і Йосип Файнгольди
У результаті вибуху Ірина Файнгольд отримала поранення. Стан дружини бізнесмена лікарі оцінюють як задовільний. На місці події працює міліція.

Дружина олігарха і колишнього депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда Ірина отримала поранення в результаті вибуху.

Інцидент стався ввечері 30 жовтня в маєтку бізнесмена у Сімферополі. Постраждалій прийшов лист, в якому була флешка. Коли Файнгольд підключила її до комп'ютера, пролунав вибух. Жінці відірвало кілька пальців на руці. У даний час вона перебуває у міській лікарні номер шість.

Стан дружини бізнесмена лікарі оцінюють як задовільний. На місці події працює міліція.

Йосипа Файнгольда вважають одним з найбільших підприємців Криму. Він контролює низку великих ринків у Сімферополі і є співзасновником автотранспортного підприємства "Автодом", яке займається пасажирськими перевезеннями на ПБК. У 2008 році тижневик "Коментарі" вніс Файнгольда до списку найбагатших жителів півострова, оцінивши його статки у 68 мільйонів доларів.

Нагадаємо, стосовно бізнесмена свого часу розслідували дев'ять кримінальних справ. Його неодноразово затримували, але щоразу відпускали. У лютому 2013 Файнгольда визнали винним у перевищенні службових повноважень за одним з епізодів в Євпаторії, де він, як стверджували слідчі, привласнив гроші кількох десятків підприємців на суму 1,9 мільйона гривень. Однак після закінчення терміну давності провадження у справі було припинено.

Син Файнгольдів Віталій у 2008 році на своєму автомобілі "Бентлі" в районі залізничного вокзалу Сімферополя зіткнувся з мотоциклом "Сузукі", у результаті чого загинула 25-річна байкер Ганна Мішуткіна. У серпні 2011 року суд звільнив його від кримінальної відповідальності, визнавши невинним. !zn

Читайте також:

Суд визнав невинним сина Файнгольда, який вбив людину

На мільйонера Файнгольда завели 9 кримінальних справ

Мільйонера Файнгольда затримано за шахрайство на суму 600 тисяч гривень

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі