У Верховній Раді відкрилася виставка "Військові капелани на фронті АТО"

Фото
Поділитися
Фотовиставка, організована Підрозділом військових капеланів наглядно розповідає про будні і свята служителів віри на війні, про їх вагомий внесок у здійснення духовної та морально-психологічної підтримки захисників України.

У Верховній Раді відкрилася фотовиставка "Військові капелани на фронті АТО". Представлені фотографії розповідають про служіння військових священників у підрозділах Збройних Сил України, Національної Гвардії та добровольчих формуваннях. Військові капелани представляють всі християнські конфесії, також серед них є імами, що надають душпастирське піклування військовим-мусульманам. Військові капелани разом зі своїми підрозділами служать у гарячих точках на Сході України. Про військові будні і свята капеланів, про їх вагомий внесок у здійснення духовної та морально-психологічної підтримки особового складу ЗСУ розповідає фотовиставка, організована Підрозділом військових капеланів.

Українські військові в зоні АТО не порушили традицій Різдва. Незважаючи на обстріли, відбулася літургія, були колядки і вертеп, а також Святвечір і подарунки дітям.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі