У зоні ООС через обстріли бойовиків поранені четверо українських військових

Поділитися
У зоні ООС через обстріли бойовиків поранені четверо українських військових На сході України побільшало ворожих обстрілів, є поранені
Стан трьох поранених різного ступеня важкості, ще один боєць дістав бойове травмування.

Російсько-терористичні війська упродовж минулої доби, 20 вересня, 19 разів обстріляли позиції українських військових в Донбасі, зокрема із заборонених Мінськими домовленостями мінометів і піхотного озброєння.

У районі відповідальності ОТУ "Схід" окупанти відкривали вогонь 13 разів. По захисниках Водяного (чотири рази), Новотроїцького (двічі), Павлополя (двічі) і Авдіївки гатили з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Позиції Об'єднаних сил поблизу Новогнатівки двічі опинялись під ворожим вогнем з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї, Красногорівки і Мар'їнки – лише зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності ОТУ "Північ" бойовики обстріляли українські укріплення шість разів. З мінометів калібру 82 мм окупанти гатили по опорних пунктах ЗСУ в районі Новозванівки, зі стрілецької зброї – неподалік Станиці Луганської.

З ручних протитанкових гранатометів терористи обстрілювали оборонців Новолуганського та Майорська, у другому випадку застосовували ще й стрілецьку зброю. З гранатометів різних систем відкривали вогонь поблизу Південного та Кримського, у першому випадку застосовували також стрілецьку зброю.

Від початку поточної доби бандформування тричі обстріляли позиції українських військових: неподалік Водяного двічі з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, Лебединського – зі станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, з опівночі 21 липня в Донбасі почало діяти чергове "літнє перемир'я", погоджене Тристоронньою контактною групою (ТКГ) на засіданні 17 липня. У квітні російська сторона в ТКГ двічі відмовлялася погоджувати ініційоване Україною "великоднє перемир'я", запровадження "хлібного" зривалося двічі.

Воно стало вже 20-м від початку війни в Донбасі й на другу добу було порушено бойовиками. Усі перемир'я, які передували йому, також порушувалися терористами упродовж перших днів з моменту оголошення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі