Убивство Окуєвої: поліція затримала ще одного підозрюваного

Поділитися
Убивство Окуєвої: поліція затримала ще одного підозрюваного Аміна Окуєва загинула 30 жовтня минулого року
Затриманого чоловіка звати Андрій Кравченко.

Правоохоронці затримали ще одного підозрюваного у вбивстві Аміни Окуєвої та замаху на життя Адама Осмаєва. Затриманого чоловіка звати Андрій Кравченко, повідомляє "Слідству.Інфо" посилаючись на адвокатесу Ірину Бігунець.

"Затримання відбулося сьогодні вранці, 15 січня, неподалік його будинку. Наразі невідомо, чи оголосили чоловікові підозру. У прокуратурі і поліції Київської області підтвердили факт затримання. Але зазначили, що це пов'язано із іншим злочином, який, на думку слідства, вчинила група осіб, причетна до розстрілу Окуєвої", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Андрій Кравченко є одним із семи підозрюваних у провадженнях щодо вбивств директора компанії Caparol Павла Зможного, яке сталося в 2016 році, а також - начальника відділу реклами київського метрополітену Павла Миленького.

За даними "Слідство.Інфо", незадовго до затримання, Кравченко заявив, що приятелює із Редькіним та іншими підозрюваними особами. Окрім цього, він не вірив у причетність Редькіна до злочину проти Окуєвої і передбачав своє затримання.

Нагадаємо, 12 січня поліція повідомила про затримання підозрюваних у вбивстві Аміни Окуєвої. Одним з ключових доказів слідство називає збіг ДНК на автоматі, що був залишений неподалік місця злочину, з генетичним матеріалом затриманого. На зброї були знайдені й інші сліди, чиї саме – слідство встановлює.

На учасників Революції Гідності та російсько-української війни в Донбасі подружжя Адама Осмаєва та Аміну Окуєву скоювали замах двічі.

1 червня 2017 року під час зустрічі на Подолі в Києві злочинець вистрілив у Осмаєва і потім був поранений Окуєвою. Адам Осмаєв і кілер були ушпиталені з вогнепальними пораненнями.

Зловмисник представився подружжю журналістом французького видання Le Monde. У нього був при собі паспорт громадянина України на ім'я Олександра Дакара. Кілером виявився знаний у кримінальних колах Санкт-Петербурга Артур Денісултанов на прізвисько "Дінго".

А 30 жовтня на залізничному переїзді біля селища Глеваха на Київщині невідомі розстріляли автівку подружжя з автоматів калібру 7,62. Від прицільних пострілів Аміна Окуєва загинула, Адама Осмаєва було поранено.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі