Указ про воєнний стан на 30 днів ще опрацьовує юридичне управління - Сюмар

Поділитися
Указ про воєнний стан на 30 днів ще опрацьовує юридичне управління - Сюмар Сюмар заявила, що документ надрукують у "Голосі України" завтра © antikor.com.ua
В "Урядовому кур'єрі" помилково надрукували указ, в якому йдеться про введення військового стану на 60 днів.

Президентський указ про введення в Україні воєнного стану терміном на 30 днів на даний момент опрацьовує юридичне управління. Документ опублікують у середу, 28 листопада, в парламентській газеті "Голос України". Про це на своїй сторінці у Facebook написала голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

"До уваги журналістів. В газеті "Урядовий кур'єр" опубліковано указ президента, який був направлений у Верховну Раду. Той документ про введення воєнного стану, який парламент прийняв вчора (30 днів) зараз опрацьовується юруправлінням і буде завтра надрукований у газеті "Голос України", - написала Вона.

Вона підкреслила, що питання про військовий стан не є тією темою, "де можливі маніпуляції з датами або іншими формулюваннями".

За словами віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, в газеті "Урядовий кур'єр" помилково надрукували указ про введення воєнного стану, в якому вказана дата 26 листопада.

"З'ясували. Помилково надруковано, відповідальні будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності. Оголошення про спростування буде надруковано. Даний указ взагалі скасований. У завтрашньому випуску буде оприлюднений закон і відповідний указ", - написала Климпуш-Цинцадзе у коментарі під постом в Facebook головного редактора "Радіо НВ" Валерія Калниша.

Зазначимо, Верховна Рада України в понеділок, 26 листопада, проголосувала за указ президента про введення воєнного стану в 10 областях України з 28 листопада. Також депутати підтримали постанову про проведення виборів президента України 31 березня 2019 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі