Українцям з 1 березня заборонять поїздки в РФ за внутрішніми паспортами

Поділитися
Українцям з 1 березня заборонять поїздки в РФ за внутрішніми паспортами Прикордонники визнали низьку ступінь захисту внутрішніх паспортів © mtu.gov.ua
Українці з 1 березня зможуть відвідувати РФ тільки за закордонними паспортами.

З 1 березня 2020 українці не зможуть перетинати державний кордон з Росією на підставі внутрішнього паспорта або свідоцтва про народження. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Відповідні зміни передбачені урядовою постановою.

Зазначається, що громадяни, які раніше виїхали за кордон за внутрішнім паспортом або свідоцтвом про народження (для дітей до 16 років) зможуть повернутися в Україну за цими документами.

"Такі нововведення позитивно вплинуть на якість і швидкість прикордонного контролю. Вони дозволять запобігти використання підробок внутрішніх паспортів і свідоцтв про народження враховуючи низьку ступінь захисту цих документів", - впевнені прикордонники.

Раніше Кабмін спростив умови для перетину лінії розмежування для підлітків 14-16 років.

Нагадаємо, що наприкінці листопада 2019 року вступив в силу новий порядок в'їзду-виїзду осіб, а також переміщення товарів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. Для неповнолітніх громадян України діють окремі правила.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі