Україно-американські навчання Rapid Trident-2019 пройдуть у вересні під Львовом

Поділитися
Україно-американські навчання Rapid Trident-2019 пройдуть у вересні під Львовом На навчання приїдуть військові з 14 країн НАТО
Навчання розраховані на 25 діб.

В українсько-американських командно-штабних навчаннях Rapid Trident-2019, які відбудуться 13-28 вересня, візьмуть участь 3,7 тис. військовослужбовців з 14 країн НАТО і партнерів. Навчання розраховані на 25 діб. Про це повідомили в командуванні Сухопутних військ США в Європі (US Army Europe), передає Укрінформ.

За даними відомства, навчання проведуть на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного.

Американський компонент буде представлений на Rapid Trident особовим складом 101-ї аеромобільної дивізії, Національної гвардії Каліфорнії, 7-м навчальним командуванням Сухопутних військ, а також командуванням спеціальних операцій в Європі.

Як повідомлялося, протягом 2019 року в Україні проведуть шість міжнародних військових навчань: українсько-американські, українсько-британські, українсько-румунські та багатонаціональні.

Навчання Riverine-2019 будуть проводитися протягом 10 діб у квітні-листопаді в акваторії Дунаю і Чорного моря. У навчаннях будуть задіяні 200 українських і стільки ж румунських військових.

Навчання Warrior Watcher-2019 пройдуть протягом 16 діб з серпня по жовтень на військових аеродромах і полігонах ЗСУ в Миколаївській області. У навчаннях будуть задіяні до 80 українських та до 300 британських військовослужбовців.

У липні-грудні на полігонах ЗСУ в Житомирській області будуть проходити багатонаціональні навчання "Кленова арка-2019" за участю близько 100 українських та до 350 військовослужбовців з країн НАТО та країн-учасниць програми "Партнерство заради миру".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі