Українська авіакомпанія SkyUp Airlines почала продаж квитків на чотири нових напрямки

Поділитися
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines почала продаж квитків на чотири нових напрямки Квитки вже можна замовляти онлайн © SkyUp Airlines
З Харкова і Запоріжжя можна буде полетіти до чотирьох країн.
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines почала продаж квитків на чотири нових напрямки з Харкова і один - із Запоріжжя. Є шанс побувати в нових місцях.

Про це SkyUp Airlines повідомляє у Facebook.

"Харків і Запоріжжя, святкуємо? На www.skyup.aero стартує продаж квитків на нові регулярні рейси", - йдеться в повідомленні.

Рейс Харків - Барселона (Іспанія) стартує з 25 травня і буде здійснюватися по середах і суботах. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 3025 грн.

Перший рейс Харків - Ларнака (Кіпр) відбудеться 30 травня і буде здійснюватися кожен четвер. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2346 грн.

Також з Харкова SkyUp Airlines почне польоти в Ріміні (Італія) з 2 червня і буде літати щотижня. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2617 грн.

Рейс Харків - Кутаїсі (Грузія) стартує з 2 червня і буде здійснюватися по вівторках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу від 2210 грн.

У квітні 2017 року президент Петро Порошенко повідомив, що після запровадження безвізового режиму в Україну прийдуть лоукости, а квитки до Європи будуть коштувати від 30 до 60 євро.

10 липня найбільший європейський лоукостер Ryanair скасував запланований вихід на український ринок. Комерційний директор ірландської авіакомпанії Девід О'Брайєн пояснив рішення менеджменту відмовою гендиректора "Борисполя" Павла Рябікіна виконувати угоди, досягнуті між Ryanair і Міністерством інфраструктури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі