Українських моряків звільнили з лівійської в'язниці — ЗМІ

Поділитися
Українських моряків звільнили з лівійської в'язниці — ЗМІ Українці знаходяться в місті Місурата на північному заході країни © Слово і діло
14 українців, затриманих у 2017 році, повернуться в Україну.

З лівійської в'язниці після трирічного ув'язнення звільнені українські моряки - 14 членів екіпажу танкера Рута. Про це в п'ятницю, 12 червня, повідомляє ТСН з посиланням на джерела.

Наголошується, що українці знаходяться в місті Місурата на північно-заході країни. Зараз вирішується питання про їх доставку додому.

Стан здоров'я українських моряків, 10 з яких в минулому місяці оголосили голодування, лікар, який допомагав у звільненні, називає нормальним. За ґратами в лівійській в'язниці українці провели три роки.

Читайте також: Рішення WADA може позбавити збірну Росії права зіграти на ЧС-2022 з футболу - ЗМІ

Як повідомлялося, судно "Рута, побудоване в Болгарії в 1989 році, під українським прапором затримали в Лівії у квітні 2017 року. Екіпаж судна, на якому знаходилися 14 українців, влада звинуватила в контрабанді нафтопродуктів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі