Уряд виділить один мільярд гривень на закупівлю "швидких"

Поділитися
Уряд виділить один мільярд гривень на закупівлю "швидких" Шмигаль відзвітував про виплату 300% медикам за березень © AUTO-Consulting
Голові Київської ОДА доручили приділити увагу екстреній медицині.

Уряд прийняв рішення про виділення майже 1 млрд грн на закупівлю автомобілів "швидкої допомоги", повідомляє прес-служба уряду.

У ході зустрічі з працівниками Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги в четвер глава уряду Денис Шмигаль поінформував про виплату 300% медикам, які працюють з пацієнтами, які хворіють на СOVID-19.

"Ми за березень здійснили вже всі виплати, за квітень виплати підуть через НСЗУ (Національна служба здоров'я України – Ред.) через прямі угоди з медичними установами. Станом на вчора фактично 90% угод підписані, а по екстреній медицині - всі 100% угод. Тому в подальшому виплати повинні бути своєчасними", - сказав Шмигаль.

Прем'єр, зокрема, розповів лікарям, що уряд вже затвердив Василя Володіна головою Київської обладміністрації, але найближчим часом остаточне рішення має прийняти президент. "Домашнє завдання нового керівника - приділити увагу екстреній медицині комплексно і вашій станції, зокрема", - заявив Шмигаль.

Читайте також: Найбільше від корупції в соціальній сфері страждає медицина

Раніше повідомлялося про те, що Служба безпеки України повідомила міністру охорони здоров'я про ознаки корупції, виявлені у поданих їй на підпис документах про закупівлю автомобілів швидкої допомоги на суму 100 млн гривень. Відомство планувало придбати 237 автомобілів швидкої допомоги типу "В" на загальну суму 559 млн гривень і 59 автомобілів типу "С" на загальну суму 181,8 млн гривень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі