В Адміністрації президента змінюють правила дрес-коду

Поділитися
В Адміністрації президента змінюють правила дрес-коду Зміни будуть офіційно прописані © Андрій Товстиженко, DT.UA
Співробітникам і відвідувачам дозволять приходити в шортах.

В Адміністрації президента планують внести зміни в правила дрес-коду для співробітників і прописати їх в офіційних документах. Про це повідомила представник команди Зеленського Ірина Побєдоносцева, передає Радіо Свобода.

Зокрема, співробітникам дозволено приходити на роботу в шортах і зі своїм ноутбуком. Ініціатором змін виступив підприємець і волонтер Давид Арахамія, який балотується до парламенту від партії "Слуга народу".

За його словами, його не пускали в Адміністрацію президента через дрес-код, але після розмови з комендантом питання вдалося врегулювати.

Також він посприяв скасуванню заборони на відвідування будівлі АП з ноутбуком, аргументуючи тим, що iPhone і iPad як планшет фактично нічим не поступаються ноутбуку.

Раніше президент Володимир Зеленський запропонував перенести АП з Банкової. Повідомлялося про те, що в якості нового штабу розглядається будівля Українського дому на Європейській площі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі