В Одеському аеропорту у літака при посадці підломилася стійка шасі

Поділитися
В Одеському аеропорту у літака при посадці підломилася стійка шасі Незважаючи на аварійну ситуацію, все обійшлося благополучно © Укрінформ
Літак викотився за межі злітно-посадкової смуги

Сьогоднішня доба для Одеси видалася наповненою подіями міжнародного масштабу. Спочатку на мілину на рейді Одеського порту сів танкер з прапором Молдови - його штормом віднесло з порту "Південний".

Приблизно в цей же час у літака, який прибув до Одеси зі Стамбула, під час приземлення підломилася передня стійка шасі, в результаті чого борт викотився за межі злітно-посадкової смуги.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Міжнародний аеропорт "Одеса"

"Сьогодні, 21 листопада, о 20:55 рейс TK465 авіакомпанії Turkish Airlines, що прямував зі Стамбула до Одеси в умовах потужного бокового вітру під час дотику до ЗПС, підломити передню стійку шасі", говориться в повідомленні.

136 пасажирів евакуювали. Вони чекали в залі терміналу до того часу, поки не були з'ясовані обставини безпеки літака і не видано багаж.

Згідно з НП, аеропорт "Одеса" припинив виконання польотів до першої години ночі.

На початку листопада 2019 року компанія Wizz Air повернулася в аеропорт "Одеса" і запустила шість нових рейсів до Німеччини, Польщі та Словаччини.

З листопада лоукост почав виконувати польоти з Одеси до Вроцлава, з 2 листопада - в Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, з 3 листопада - в Братиславу. Частота польотів по всіх маршрутах становить два рейси на тиждень.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі