В окупованому Донецьку горить склад з боєприпасами

Фото
Поділитися
Про пожежу повідомляють ЗМІ, волонтери та самі окупанти.

У тимчасово окупованому Донецьку горить склад з боєприпасами, повідомив у Facebook волонтерський фонд "Повернись живим". Факт пожежі підтвердив також Іван Адамець – "очільник рай адміністрації", підконтрольної незаконному збройному формуванню "ДНР".

"Доброго ранку. У тимчасово окупованому Донецьку прямо зараз горить склад боєприпасів. І, поки бойовики намагаються потушити "випадкове загоряння", невідомі українські патріоти продовжують боротьбу з ворогом у його тилу", - йдеться у повідомленні фонду.

Як зазначили "Новости Донбасу", пожежу на складах підтвердили і в "ДНР". Окупанти стверджують, що причини пожежі невідомі. За непідтвердженої інформацією, на складі стався вибух.

Відео містить нецензурну лексику.

Раніше повідомлялося, що в окупованому бойовиками підтримуваного Росією збройного угруповання "ДНР" Донецьку прогримів потужний вибух. РосЗМІ наголосили, що вибух прогримів в Калінінському районі Донецька, в результаті якого поранення отримав один з бойовиків, якого агентство називає "поліцейським".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі