В Україні очікується ускладнення погодних умов — ДСНС

Поділитися
В Україні очікується ускладнення погодних умов — ДСНС © sq.com.ua
Рятувальники оголосили штормове попередження.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає про погіршення погодних умов. В Україні очікується значний мокрий сніг та хуртовини, йдеться у пресцентрі відомства.

За прогнозами УкрГідрометцентру, 10 лютого вночі у західних, північних та Вінницькій областях, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, в Карпатах значний мокрий сніг, хуртовини ( I рівень небезпечності, жовтий), у західних областях сильний вітер 25-30 м/с, на високогір'ї Карпат 35-40 м/с ( II рівень небезпечності, помаранчевий).

У Києві та по Київській області 10 лютого очікуються пориви вітру 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності (жовтий).

ДСНС також попередили про сніголавинну небезпеку. В понеділок, 10 лютого, у високогір'ї Закарпатської області, у горах Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рiвень), яка у горах Львівської області зберігатиметься і 11 лютого.

Раніше експерти прогнозували погіршення погодних умов на Азовському морі. В управлінні ДСНС зазначили, що шторм може спричинити ускладнення роботи підприємств морської галузі та морського транспорту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі