В Україні похолодає і піде сніг

Поділитися
В Україні похолодає і піде сніг
Різке похолодання настане в найближчі дні.

У найближчі два дні Україну прийде похолодання, дощі з переходом у мокрий сніг, місцями зі сніговим покривом і ожеледицею, передає Укргідрометцентр. Винятком для снігу стане південна частина країни.

У суботу, 21 березня, вночі у західній частині, вдень в Україні, крім східних областей, пройде дощ, увечері в західних і північних областях країни з мокрим снігом, вдень в Карпатах значний сніг. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с.

Температура вночі становитиме 0-5° тепла, у східних областях стовпчики термометрів покажуть 0-3° морозу, вдень у західних і північних областях України 4-9° тепла, на решті території країни 7-12°, на півдні місцями до 16° тепла, в Карпатах протягом доби 0-5° тепла.

У Києві - вночі без опадів. Вдень, за даними синоптиків, часом йтиме дощ, який увечері перейде в мокрий сніг. Температура вночі становитиме 2-4° тепла, вдень 6-8°.

У неділю, 22 березня, погода в Україні зміниться. У західних, північних та Вінницькій областях пройде невеликий мокрий сніг. У Карпатах вночі пройде значний сніг.

Температура знизиться вночі до 0-5° морозу, вдень термометри покажуть до 3° тепла - 2° морозу; у центральних та Харківській областях дощ з мокрим снігом, температура вночі та вдень 0-5 ° тепла; на решті території України синоптики обіцяють помірні дощі, температура протягом доби 4-9 ° тепла. Вітер північно-західний, на сході південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

у Києві В неділю очікується невеликий мокрий сніг, вітер північний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, температура знизиться: вночі до 0-5 ° морозу, вдень від 3° тепла - 2° морозу.

Нагадаємо, за перші дні березня Центральна геофізична обсерваторія імені Бориса Срезневського зафіксувала в Києві сім температурних рекордів.

Вперше за 140 років в Київ не прийшла метеорологічна зима, адже температура повітря так і не опустилася нижче 10° С морозу. Протягом трьох зимових місяців у столиці трималися середні температури плюсові, в цілому за грудень-лютий температура склала 2° С тепла.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі