В Україні запустять єдине вікно допомоги туристам

Поділитися
В Україні запустять єдине вікно допомоги туристам Туристичний портал буде працювати як онлайн, так і в телефонному режимі
Уряд планує до осені запустити туристичний портал.

В Україні до осені поточного року буде створено єдиний туристичний портал, на якому подорожуючі зможуть отримати різноманітну допомогу, повідомляє департамент комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України в неділю.

"Треба створити всі умови, щоб в Україну приїздило якомога більше туристів. Це, звичайно, сервіси. Дороги, будівництвом яких ми зараз активно займаємося. А також безпека. Саме тому створюється єдине вікно допомоги туристам. Щоб можна було звернутися з будь-яким питанням і отримати відповідь або допомогу", - сказав прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

За даними уряду, єдиний портал буде працювати як онлайн, так і в телефонному режимі. Його роботу вже запустять до осені 2020 року. Також будуть створені локальні туристично-інформаційні центри в регіонах.

Як повідомили в Міністерстві культури, молоді та спорту, створене відповідне агентство, яке, зокрема, буде реалізовувати цей проект.

В Секретаріаті Кабміну зазначили, що створення єдиного туристичного порталу передбачено програмою діяльності Кабінету міністрів України, яка затверджена у вересні 2019 року.

Як повідомлялося, за десять років зовнішньоекономічне сальдо туристичних послуг України "скотилося" з позитивних 1,75 мільярда доларів до мінус 6,37 мільярда. Детальніше читайте у статті Надії Гоцуєнко "Жорсткий туристичний дисбаланс" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі