Відкриття нового корпусу Охматдиту відклали

Поділитися
Відкриття нового корпусу Охматдиту відклали Зеленський доручив відкрити новий корпус Охматдиту до кінця літа
Через коронавірус терміни запуску нового корпусу довелося перенести.

Через пандемію коронавірусу довелося відкласти відкриття нового корпусу дитячої клініки Охматдит. Корпус збиралися відкрити 1 червня, але вирішили перенести на кінець липня. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента за підсумками наради в суботу, 30 травня.

Як повідомляється, у корпусі вже закінчили основні будівельні роботи.

"Ми обіцяли відділення в червні. Розуміємо - коронавірус і тут зіпсував нам плани. Однак потрібно сучасне відділення Охматдиту відкрити влітку", - повідомив президент Володимир Зеленський.

До того ж, Міністерство розвитку громад і територій України перебуває в повній готовності до проведення тендерів для оновлення 220 приймальних відділень в опорних лікарнях.

Також підписані контракти на постачання засобів індивідуального захисту та обладнання, необхідного для боротьби з COVID-19. Перші закупівлі відбудуться наступного тижня.

Читайте також: У справі про будівництво "Охматдиту" оголошено підозри трьом особам

6 грудня Верховна Рада підтримала законопроект №2505 "Про внесення змін у додаток №3 до закону України про держбюджет України на 2019 рік з будівництва лікувально-діагностичного комплексу "Охматдиту".

"Охматдит" – найбільший в Україні дитячий лікувально-діагностичне установа. Будівництво дитячої клініки "Охматдит" розпочалося в 2011 році, проте в 2013 році було зупинено. Перший комплекс "Охматдиту" ввели в експлуатацію у квітні 2018 року. Восени було прийнято рішення закінчити всі будівельні роботи в "Охматдиті" до 31 березня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі