Відстороненого через перестрілку в Броварах керівника Вінницької поліції призначили на нову посаду

Поділитися
Відстороненого через перестрілку в Броварах керівника Вінницької поліції призначили на нову посаду © https://vezha.vn.ua
Педос став радником голови Нацполіції.

Відстороненого від виконання посадових обов'язків голови Вінницької поліції Юрія Педоса призначили радником голови Нацполіції України, передає "Укрінформ". Щодо інших звільнених співробітників поліції Вінниці ведеться службове розслідування.

"Генерал Педос призначений радником голови Національної поліції і буде відповідати за ведення інституту дізнання на території Західно-центрального округу", - повідомив очільник Національної поліції Ігор Клименко.

За його словами, щодо інших співробітників ГУ НП у Вінницькій області, яких відсторонили та звільнили через перестрілку в Броварах, продовжується службове розслідування. Клименко зазначив, що "роль кожного буде оцінена, і ми цю інформацію теж доведемо".

Читайте також: Комітет Ради розгляне події в Кагарлику і Броварах

29 травня Юрія Педоса відсторонили від виконання службових обов'язків. Окрім того, звільнили начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби.

В той же день в Броварах Київської області сталася масова перестрілка між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. В результаті постраждало три людини, двоє з них отримали вогнепальні поранення.

У перестрілці брали участь близько 100 осіб. При цьому один автобус із озброєними людьми приїхав з Вінниці, ще три мікроавтобуси - з Києва.

По гарячих слідах поліція затримала 28 підозрюваних. На сьогоднішній день під варту взяли 20 осіб.

Правоохоронці кваліфікували дії учасників перестрілки як хуліганство із застосуванням зброї, незаконне поводження зі зброєю, навмисне пошкодження майна, а також як замах на вбивство.

Поділитися
Дивіться спецтему: Стрілянина у Бороварах
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі