Вихідні в Україні будуть теплими і без дощів

Поділитися
Вихідні в Україні будуть теплими і без дощів © Міноборони України
У Києві температура повітря вдень досягне 25-27°.

У найближчу добу, 7 вересня, погоду в Україні визначатиме тепла і переважно суха повітряна маса, без опадів, повідомляє Укргідрометцентр. Температура вночі становитиме 9-14°, на узбережжі морів 13-18°; вдень 22-27°, у південній частині, східних та Дніпропетровській областях до 30° тепла. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с.

У Києві опадів у суботу не передбачається. Температура вночі 12-14°, вдень стовпчики термометрів покажуть близько 25°.

У неділю, 8 вересня опадів не передбачається, лише на Закарпатті та в Карпатах вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі становитиме 10-15°, на узбережжі морів до 18° (на сході країни та в Карпатах місцями 7-9°); вдень стовпчики термометрів покажуть 23-28°, у південних, Кіровоградській та Дніпропетровській областях до 30°, на крайньому заході 20-25°.

У Києві - без опадів. Вітер східний, південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 13-15°, вдень 25-27°.

У п'ятницю, 6 вересня о 9 годині ранку температура води в Чорному і Азовському морях була 20-24°, в Дніпрі в межах Києва 21°.

Як повідомлялося, минуле літо зайняла шосту-сьому позицію серед найтепліших в Києві з 1881 року, тобто за 139 років. За даними спостережень метеостанції Центральної геофізичної обсерваторії імені Бориса Срезневського середня температура повітря цьогорычного літа в Києві склала +21,4 ° С, що на 2,7 ºС перевищило кліматичну норму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі