ВККСУ надала рекомендації 467 кандидатам на посади місцевих суддів

Поділитися
ВККСУ надала рекомендації 467 кандидатам на посади місцевих суддів Всього ВККСУ у рамках конкурсу розглядала кандидатів для 505 суддівських посад © Укрінформ
Поки що плани ВККС щодо визначення кандидатів на зайняття 38 посад, які залишаються вакантними, невідомі.

Вища кваліфікаційна комісія суддів України за результатами конкурсу надала рекомендації для 467 кандидатів на посади місцевих загальних судів, рішення було прийнято за підсумками засідання 7 серпня, повідомляє прес-служба ВККС.

Конкурс на заняття посад місцевих суддів у місцевих загальних судах по всій Україні було оголошено 2 липня 2019 року, всього у ньому було 505 позицій.

Поки що плани ВККС щодо визначення кандидатів на зайняття 38 посад, які залишаються вакантними, невідомі – цілком можливо, що їх назвуть на наступному засіданні комісії.

Зазначимо, що президент Зеленський заявив, що проведена в Україні судова реформа не була успішною, тому він має намір найближчим часом провести презентацію плану "подолання корупції в судах".

Детальніше про проблеми реформування судової системи читайте в матеріалі Жернакова Михайла "Судова реформа померла. Хай живе судова реформа?", статті Галини Чижик "Останній шанс судової реформи", а також у статті Анастасії Красносільської та Ірини Шиби ""Сірі конячки" Антикорупційного суду" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі