Внаслідок пожеж сухостою на Київщині загинула людина

Фото
Поділитися
Ще один чоловік серйозно обгорів.

В Київській області на вихідних внаслідок випалювання трави в Іванківському районі людина загинула, а у Броварському чоловіка госпіталізували з опіками до Броварської центральної лікарні, повідомили в пресслужбі ДСНС у Київській області.

Загалом протягом вихідних рятувальники 130 разів залучались на гасіння трав'яного настилу на загальній площі 110 га.

15-го вересня пожежники Іванківського району дев'ять разів залучались на гасіння трави. Один з цих випадків виявився смертоносним, адже в результаті перекидання вогню на житловий будинок загинула жінка 1963 року народження у с. Горностайпіль.

Рятувальниками Ірпінського регіону було ліквідовано близько 8-ми випадків загорання сухої трави. Найбільш масштабне загорання виникло о 16:47 в сел. Гостомель, за родгоспом "Бучанським", де полум'ям охопило близько 3 га сухостою поблизу нафтобази. Рятувальникам знадобилось близько трьох годин, щоб ліквідувати загорання.

Ще один трагічний випадок стався в селі Гайове Броварського району. В результаті пожежі чоловіка з 90% опіками тіла доставили в реанімацію, де він помер.

"Попередньо, причиною загоряння став недопалок, який потрапив в сухі гілки", - повідомили в ДСНС.

Нагадаємо, у Києві на острові Долобецький у Гідропарку у суботу, 14 вересня, згорів розважальний клуб Bora Bora Beach Club.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі