Євробляха за 350 тисяч: поляки затримали українця, який намагався вивезти викрадений Lamborghini

Поділитися
Євробляха за 350 тисяч: поляки затримали українця, який намагався вивезти викрадений Lamborghini © Прикордонслужба Польщі
Автомобіль розшукували в Швейцарії.

Польські прикордонники запобігли ввезенню автомобіля Lamborghini Urus в Україну, вартість якого оцінюється в 364 тисячі доларів. В ході прикордонної перевірки з'ясувалося, що автомобіль перебуває в розшуку.

"37-річний громадянин України був зупинений на дорозі прикордонного переходу в Дорохуську. Чоловік намагався покинути Польщу на автомобілі Lamborghini Urus (рік випуску 2019). Звернувшись в швейцарські служби, співробітники прикордонної служби визначили, що автомобіль перебуває в розшуку. Автомобіль заарештували, а водія допитали в якості свідка", - йдеться в повідомленні Прикордонної служби Польщі.

22 лютого, закінчився період пільгового режиму розмитнення "євроблях". Відповідно, почала діяти нова модель оподаткування акцизним податком легкових авто, яку ввели законами (законопроекти №8487 і №8487-1), ухваленими Верховною Радою 13 липня 2018 року.

Тепер власники авто платитимуть за оформлення повну ставку акцизу, а з травня цього року до порушників митних режимів "транзит" та "тимчасове ввезення" правоохоронці почнуть застосовувати жорсткі фінансові санкції аж до конфіскації транспортного засобу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі