За добу в Донбасі бойовики 12 разів порушили режим тиші – штаб ООС

Поділитися
За добу в Донбасі бойовики 12 разів порушили режим тиші – штаб ООС З початку суботи противник один раз обстріляв позиції ОС © орреспондент.net
Українські військові не постраждали.

У Донбасі за минулу добу, 16 серпня, бойовики російсько-окупаційних військ 12 разів порушили режим тиші. Як повідомляє пресцентр штабу ООС у Facebook, українські військові не постраждали.

Українські позиції обстрілювали з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Обстріли відбувалися неподалік Лебединського, Водяного, Мар'їнки, Новолуганського, Зайцевого, Кримського.

З початку поточної доби, 17 серпня, противник один раз обстріляв позиції ОС: неподалік Павлополя – з автоматичного гранатомета.

Як повідомлялося, 17 липня учасники ТКГ у Мінську погодили початок "літнього перемир'я" з опівночі 21 липня, а також обговорили підготовку до обміну утримуваними особами.

У перший же день "літнього перемир'я" бойовики обстріляли позиції ЗСУ з БМП, і двоє українських військовослужбовців загинули, підірвавшись на вибуховому пристрої. 6 серпня у результаті обстрілу Павлополя загинуло четверо українських морських піхотинців.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі