За добу в Україну повернулися понад дев'ять тисяч громадян

Поділитися
За добу в Україну повернулися понад дев'ять тисяч громадян Минулої доби Україну залишили 4,6 тисячі осіб © Держприкордонслужба
Без власного транспорту прибули майже 5,1 тисячі осіб.

Упродовж останньої доби в Україну повернулося більше дев'яти тисяч українців, без власного транспорту - майже 5,1 тисячі осіб. Для їх перевезення залучалися спеціальні транспортні засоби. Про це повідомила Державна прикордонна служба України в понеділок, 6 квітня.

Зазначається, що вранці в пунктах пропуску черг з подорожуючих власним транспортом та пішоходів немає.

Крім того, минулої доби Україну залишили 4,6 тисячі осіб, з них 1,4 тисячі іноземців.

"Учора прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров'я майже 11 тис. осіб, які прямували в Україну. За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на COVID-19 не виявлено", - резюмували в ДПСУ.

Раніше глава МВС Арсен Аваков заявив, що Міністерство внутрішніх справ не дасть більше згоди ні на один авіаційний чартер. Пасажирське авіасполучення буде закритим. Винятками будуть рідкісні випадки й тільки за окремим рішенням – зі 100% обсервацією під контролем санлікарів з наступним тестом ПЛР.

14 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про протидію коронавірусу, яким передбачено закриття пунктів пропуску на кордоні та тимчасову заборону в'їзду іноземців до України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі