За добу в в Україну повернулися понад сім тисяч громадян

Поділитися
За добу в в Україну повернулися понад сім тисяч громадян © Держприкордонслужба
Упродовж минулої доби в Україну без власного транспорту прибули понад три тисячі осіб.

Упродовж 2 квітня, в Україну повернулися близько 7,2 тисяч громадян, з них три тисячі прийшли пішки. Про це повідомила Державна прикордонна служба.

"Зранку в пунктах пропуску черг з подорожуючих власним транспортом та пішоходів немає. Упродовж минулої доби без власного транспорту в Україну прибули понад 3 тис. осіб. Для їх перевезення залучалися транспортні засоби, надані місцевою владою та ДСНС", - йдеться в повідомленні Держприкордонслужби.

Зазначається, що упродовж доби Україну залишили понад 4,7 тисяч осіб, у тому числі майже 2,2 тисячі іноземців.

"За добу прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров'я більше 8,7 тисячі осіб, які прямували в Україну", - сказали в ДПСУ, зазначивши, що за результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на COVID-19 виявлено не було.

Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам'ятки.

Раніше глава МВД Арсен Аваков заявив, що Міністерство внутрішніх справ не дасть більше згоди ні на один авіаційний чартер. Пасажирське авіасполучення буде закритим. Винятками будуть рідкісні випадки й тільки за окремим рішенням – зі 100% обсервацією під контролем санлікарів з наступним тестом ПЛР.

14 березня президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про протидію коронавірусу, яким передбачено закриття пунктів пропуску на кордоні та тимчасову заборону в'їзду іноземців до України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі