За фактом ДТП з участю дитячого омбудсмена Кулеби підозру ще не оголошено

Поділитися
За фактом ДТП з участю дитячого омбудсмена Кулеби підозру ще не оголошено Кулеба радий, що всі залишилися живі
Відеокамер і світлофора виявилося замало - проводяться додаткові експертизи

В рамках кримінального провадження, яке було порушено за фактом ДТП у Київській області, в результаті якого постраждав уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, нікому досі не оголошено підозру. Про це повідомили в прес-службі поліції Київській області, передає УНН.

"Підозру нікому не оголошували. Направили низку експертиз, ми повинні їх дочекатися і потім продовжувати досудове розслідування - відтворення події, слідчі експерименти проводити. Розслідування триває", - повідомили у поліції.

За інформацією поліції, остаточні терміни завершення розслідування відбудуться після заключення судово-медичної експертизи щодо отриманих тілесних ушкоджень всіх учасників ДТП.

"Тоді вважається остаточне завершення, тому що один одну отримав травму, інший іншу травму отримав, від цього залежить міра покарання винуватцям. Це якщо брати остаточний термін, а так воно може бути і раніше в суд передано", - повідомили у поліції.

Нагадаємо, 24 листопада о 13:30 у селищі Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася ДТП за участю уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби, після чого він був госпіталізований.

Головне в цій ситуації, що після досить серйозної ДТП всі її учасники залишилися живі. Саме це підкреслив уповноважений з прав дитини Микола Кулеба, прокоментувавши стан усіх постраждалих, включаючи себе.

Микола Кулеба зазначає, що всі постраждалі в аварії 24 листопада залишилися живі і почувають себе вже значно краще.

"Слава Богу, в цій страшній аварії всі залишилися живі і почувають себе вже значно краще. Водієві автобуса, Вадиму, про стан якого я турбувався з самого початку, була надана вся необхідна допомога, він вже через тиждень після аварії повернувся до роботи", - сказав він.

Кулеба зазначив, що у його молодшого сина є деякі пошкодження кісток і наразі він уже відновлюється вдома. Найбільше постраждав старший син Кулеби, який досі в лікарні й ще потребує лікування.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі