Замах на тернопільского ректора: поліція оприлюднила відео з підозрюваним

Поділитися
Замах на тернопільского ректора: поліція оприлюднила відео з підозрюваним Замах на ректора ТНЕУ здійснили 5 вересня © Національна поліція України
Правоохоронці звернулися до громадян із проханням допомогти в розслідуванні.

Поліція Тернопільської області оприлюднила відео з підозрюваним у замаху на вбивство ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого. Правоохоронці намагаються встановити особу підозрюваного.

Вказано, що підозрюваному на вигляд 18-25 років, його зріст приблизно 160-170 см. Правоохоронці звернулися до громадян із проханням надати необхідну для розслідування інформацію, якщо вони такою володіють.

"Правоохоронці гарантують анонімність та грошову винагороду за інформацію, яка становитиме оперативний інтерес", - додали у поліції.

Як повідомлялося, близько 7:50 четверга, 5 вересня, у дворі будинку ректора ТНЕУ в селі Петриків Тернопільської області стався вибух саморобного вибухового пристрою. Ректор і його дружина серйозно постраждали, обох госпіталізували до відділення інтенсивної терапії університетської лікарні.

Правоохоронці розглядають кілька версій щодо мотивів замаху на Андрія Крисоватого. Серед цих версій – особистий конфлікт, вимагання грошей, громадська і професійна діяльність потерпілого

Поліція кваліфікувала злочин як замах на вбивство і зареєструвала Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 15 (замах на злочин) і ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі