Засуджений за ДТП у Харкові Дронов подав апеляцію

Поділитися
Засуджений за ДТП у Харкові Дронов подав апеляцію Суд засудив Дронова та Зайцеву до 10 років позбавлення волі © mediaport.ua
Адвокат вважає, що вирок суду упереджений.

Засуджений на 10 років в'язниці за вчинення смертельної ДТП у Харкові Геннадій Дронов подав апеляцію. Про це повідомив адвокат Дронова Сергій Перепелиця в Facebook.

"Вважаємо, що вирок Київського районного суду Харкова є упередженим, незаконним, необґрунтованим, винесеним з істотним порушенням норм процесуального права, прав і свобод людини, гарантованих Конституцією України, Кримінальним процесуальним кодексом України, Конвенцією про захист прав людини та основних свобод, а тому повинен бути скасований", - йдеться в тексті документа.

Вказується, що підставою для скасування або зміни вироку є, серед іншого, неповнота судового розгляду та невідповідність висновків суду фактичним обставинам кримінального провадження. Серед претензій до вироку і те, що суд не взяв до уваги висновки експертів з Дніпра, які визначили швидкість руху автомобіля Зайцевої в 106 км / год, а також неможливість для Дронова переконатися в безпеці руху в цих умовах.

Нагадаємо, 26 лютого Київський райсуд Харкова виніс вирок обвинуваченим у смертельній дорожньо-транспортній події в центрі міста в 2017 році Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.

18 жовтня 2017 року у центрі Харкова сталася масштабна ДТП, в результаті якої загинули шість осіб, ще п'ятеро, в тому числі вагітна жінка, отримали травми. На проїжджій частині зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 (водій Олена Зайцева) і Volkswagen Touareg (водій Геннадій Дронов), в результаті чого Lexus вилетів з проїжджої частини і наїхав на групу пішоходів.

Досудовим розслідуванням встановлено, що обидва водії порушили правила дорожнього руху, що призвело до аварії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі