Зеленський не міг вилетіти з Харкова через несправність президентського літака – ЗМІ

Поділитися
Зеленський не міг вилетіти з Харкова через несправність президентського літака – ЗМІ Через поломку літака журналісти більше трьох годин чекали на Зеленського в Очакові, куди доставили повернені росіянами кораблі © president.gov.ua
Президент прибув до Харківської області транзитом після відкриття мосту в Станиці Луганській.

Президент України Володимир Зеленський не міг вилетіти з Харкова через поломку "Борту №1", повідомляє "Depo. Харків" із посиланням на джерело в Харківській облдержадміністрації.

За словами співрозмовника видання, глава держави перебував у Харківській області "транзитом" після відкриття пішохідного мосту в Станиці Луганській. Джерело розповіло, що Зеленський сів у літак, але той не злетів через несправності. Глава держави чекав півтора години, що літак відремонтують, але цього не сталося.

Співрозмовник також заявив, що Зеленський відмовився від пропозиції скористатися військовим літаком, "знервовано висловлюючи побоювання щодо своєї безпеки".

За словами другого джерела з органів безпеки, "Борт №1" зламався ледь вперше за 20 років.

У прес-службі глави держави підтвердили виданню, що факт поломки мав місце. При цьому в ОП спростували відмову Зеленського летіти на військовому літаку.

"Прес-служба Офісу президента спростовує інформацію про те, що президент відмовився вилетіти військовим літаком, який нібито було запропоновано. Відразу після того, як було встановлено, що президентський борт несправний, Володимир Зеленський і члени його команди вирушили до Харкова, звідки вже мали вилетіти до Миколаєва", - цитує видання пояснення прес-служби.

Нагадаємо, 20 листопада президент Володимир Зеленський відвідав Станицю Луганську, де був присутній при відкриття пішохідного мосту через Сіверський Донець.

З Луганської області транзитом через Харків Зеленський має прямувати до Очакова Миколаївської області, куди прибули кораблі, захоплені росіянами в Чорному морі минулого року. Як повідомив головний редактор видання "НикВести" Олег Деренюга, журналісти чекали на Зеленського в Очакові більше трьох годин, а кореспондентка ТРК "Україна" Анжела Слободян оступилася в темряві, впала в яму і зламала ногу.

Командувач ВМС ЗСУ Ігор Воронченко повідомив, що росіяни демонтували з кораблів все обладнання, засоби зв'язку і навіть сантехніку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі