Зеленський призначив нових очільників СБУ в чотирьох областях

Поділитися
Зеленський призначив нових очільників СБУ в чотирьох областях
Відповідні укази датовані 11 вересня.

Президент України Володимир Зеленський призначив нових керівників управлінь Служби безпеки України в Запорізькій, Харківській, Чернівецькій та Миколаївській областях. Також президент звільнив очільників чотирьох обласних управлінь СБУ. Відповідні укази, датовані 11 вересня, опублікували на сайті Офісу президента.

Так, указом №684/2019 Зеленський звільнив з посади голову СБУ в Івано-Франківській області Петра Дідуха. Згідно з документом №685/2019 Юрія Пасіка звільнили з посади очільника Миколаївського управління СБУ. Також Зеленський підписав указ №686/2019, яким звільнив голову управління СБУ в Тернопільській області Віталія Найду. Указом №687/2019 президент звільнив Андрія Носача з посади голови управління Служби безпеки в Харківській області.

"Призначити Безрукого Бориса Васильовича начальником управління Служби безпеки України в Запорізькій області", - йдеться в указі №688/2019.

Указом №689/2019 Зеленський призначив Віталія Герсака головою управління СБУ в Миколаївській області. Згідно з документом №690/2019, очільником Служби безпеки в Харківській області став Микола Найдич. Указом №691/2019 президент зробив головою Чернівецького управління СБУ Віталія Монастирецького.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Владислава Бухарєва першим заступником голови Служби безпеки України. Попередньо президент звільнив Бухарєва з посади очільника Служби зовнішньої розвідки.

Як писало DT.UA Зеленський вирішив призначити Бухарєва на відповідну посаду з метою зміцнення позицій нового керівництва СБУ. Тепер Бухарєв, який розставив чимало своїх людей на позиції в СЗР, зможе впливати на політику двох спецслужб. Бухарєв є вихідцем з управління "К" Служби безпеки України. На думку експертів, його присутність в СБУ може посилити переконання Івана Баканова у необхідності збереження антикорупційного підрозділу в системі СБУ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі