Зеленський про обмін: Я і Путін виконали обіцяне на першому етапі

Поділитися
Зеленський про обмін: Я і Путін виконали обіцяне на першому етапі
"Далі ми будемо наближатися до часу повернення всіх наших полонених", - заявив президент.

Президент Володимир Зеленський вважає, що домовленості із президентом РФ Володимиром Путіним щодо першого етапу завершення війни на сході України виконані. Про це він сказав після зустрічі звільнених українців, розповідаючи про сьогоднішню телефонну розмову з Путіним.

"Я вважаю, що перший етап виконаний. Я повинен підтвердити, що я президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін, зробили все, що обіцяли, не змінюючи на ходу наші домовленості", - заявив він.

Він також додав: "Далі ми будемо наближатися до часу повернення всіх наших полонених і продовжувати вже в Мінському процесі розведення військ двома етапами: Золоте, Петровське – спочатку, а потім розведення по всій території і вже припинення вогню в повній мірі та припинення війни".

Нагадаємо, що сьогодні в Україну повернулися 35 в'язнів Кремля. В аеропорту "Бориспіль" їх зустріли родичі, журналісти і президент Володимир Зеленський. В рамках обміну повернулися: Олег Сенцов, Роман Сущенко, Павло Гриб, Микола Карпюк, Володимир Балух, Станіслав Клих, Олександр Кольченко, Євген Панов, Едем Бекіров, Олексій Сизонович, Артур Панов, а також 24 військовополонених моряки.

Слідкуйте за новинами у нашій спецтемі "Повернення бранців Кремля додому".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі