Зеленський в День захисника України відвідає Донецьку область

Поділитися
Зеленський в День захисника України відвідає Донецьку область © president.gov.ua
При цьому президент матиме зустріч з військовослужбовцями ООС.

Президент України Володимир Зеленський у День захисника України відвідає Донецьку область. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Сьогодні президент України здійснить робочу поїздку в Донецьку область. Володимир Зеленський планує, зокрема, відвідати штаб Операції об'єднаних сил і зустрітися з військовослужбовцями ООС", - йдеться в повідомленні.

Вранці в понеділок Зеленський вшанував пам'ять загиблих захисників України в Києві.

Глава держави з дружиною Оленою Зеленської прийшли до Стіни пам'яті полеглих за Україну біля Михайлівського Золотоверхого монастиря в Києві. Вони поклали квіти та встановили лампадки біля Стіни з іменами загиблих за єдність України військовослужбовців і правоохоронців та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

Повідомлялося, що сьогодні відзначається День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі