Зеленський призначив нового очільника Черкаської ОДА

Поділитися
Зеленський призначив нового очільника Черкаської ОДА © Українська правда
Роман Бондар раніше працював у СБУ.

Президент України Володимир Зеленський призначив Романа Бондара очільником Черкаської ОДА. Попередньо голова держави підписав указ про звільнення із зазначеної посади Ігоря Шевченка. Обидва документи, датовані 4 листопада, опублікували на сайті Офісу президента.

"Звільнити Шевченка Ігоря Юрійовича з посади голови Черкаської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", - йдеться в указі №797/2019.

Документом №798/2019 президент призначив головою Черкаської ОДА Бондара.

Як зазначено у декларації Бондара, він зареєстрований у Чернівцях, але живе в Маріуполі. Новий голова ОДА володіє половиною квартири в Чернівцях загальною площею 78 кв.м. Іншого нерухомого майна Бондар не задекларував. Він також має 120 тисяч гривень накопичених коштів.

Згідно з декларацією, у 2018 році Бондар працював у Головному управлінні Служби безпеки в Донецькій та Луганській областях, де за рік отримав 438 тисяч гривень зарплатні. Він також задекларував одноразову грошову допомогу учасника бойових дій на суму 1265 гривень. Бондар також подавав декларацію кандидата на посаду заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації.

31 жовтня Зеленський підписав указ про призначення Андрія Прокопенка головою Чернігівської обласної державної адміністрації. У той же час президент підписав указ, яким звільнив Наталію Романову від посади в. о. голови Чернігівської ОДА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі