Американське суспільство рекордно поляризоване щодо рівня схвалення Трампа – Gallup

Поділитися
Американське суспільство рекордно поляризоване щодо рівня схвалення Трампа – Gallup Рівень схвалення роботи Трампа стабільно рекордний
У цілому рівень схвалення Трампа стабільний, але не дотягує до 50%. Але в будь-якому випадку ецей показник є найвищим з моменту його вступу на посаду в січні 2017 року.

Рейтинг схвалення роботи президента США Дональда Трампа залишається на рівні 49%, так само як і в попередньому опитуванні. Це на п'ять відсотків більше, ніж у опитуванні на початку січня, проведеному до того, як Трамп був виправданий Сенатом в ході судового розгляду справи про імпічмент, говорять дані свіжого соціологічного опитування від Gallup.

Як і в попередньому опитуванні, проведеному 16-29 січня, рейтинг схвалення з опитування 3-16 лютого відображає рекордну поляризацію для одного опитування Gallup – різниця між прихильниками республіканців і демократів - 87%.

Серед прихильників Республіканської партії 93% схвалюють роботу Трампа. Серед прихильників Демократичної партії таких лише 6%.

Серед незалежних виборців роботу президента США схвалюють 43% американців.

Підвищення рейтингу схвалення роботи Трампа відбувається в той час, коли американці все більш і більш позитивно оцінюють стан нації.

Відсоток, який задоволений тим, як йдуть справи в США, вже покращився з 36% до 41%. Останнє дослідження показало подальше зростання задоволеності на національному рівні, причому тепер станом нації задоволені 45%, що є найвищим показником з лютого 2005 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі