Байден лідирує з великим відривом над Трампом по всій країні – опитування Fox News

Поділитися
Байден лідирує з великим відривом над Трампом по всій країні – опитування Fox News © facebook.com
За даними телеканалу, Байден збільшив кількість своїх прихильників на два відсотки. На цей же показник скоротилася кількість прихильників президента.

Колишній віцепрезидент США Джо Байден у президентській гонці впевнено випереджає свого потенційного суперника, президента Дональда Трампа, на виборах глави держави, які відбудуться 3 листопада цього року. Соціологічне опитування консервативного американського телеканалу показало, що на загальнонаціональному рівні Байден збільшив свій відрив від Трампа.

Опитування Fox News показує, що за Байдена готові проголосувати 50% респондентів, в той час як за Трампа 38%.

Соціологи кажуть, що прихильники Байдена набагато частіше кажуть, що страх, що Трамп може перемогти, стоїть за їх вибором (63 відсотки). Ще 31 відсоток відповіли, що це ентузіазм стосовно Байдена.

Серед тих, хто підтримує Трампа, все навпаки. Майже удвічі більше його прихильників кажуть, що ентузіазм – це мотивація (62 відсотки), а не страх, що Байден може перемогти (33 відсотки).

Страх є важливим фактором, коли справа доходить до явки, і це може допомогти Байден, наголошують соціологи.

Два тижні тому опитування Fox давав Байдену 48%, а Трампу 40%.

Читайте також: Китай приховував інформацію про коронавірус протягом шести ключових днів – AP

Нагадаємо, що новий прогноз від The Economist дає Байдену 83% шансів на перемогу в колегії вибірників і 96% шансів на перемогу на загальних президентських виборах. Аналітики прогнозують значну перевагу Байдена над Трампом.

Перед цим газета The York Times з посиланням на джерела в кампанії Трампа писала, що навіть внутрішні опитування президента США показують його відставання від Байдена. Свіжі дані соціологічних опитувань, проведених на загальнонаціональному рівні в США показують, що колишній віцепрезидент Джо Байден випереджає чинного главу Білого дому на 14% в гіпотетичній парі виборах президента Сполучених Штатів, які відбудуться в листопаді. Опитування Data for Progress показало, що за Байдена готові проголосувати 54%, в той час як за Трампа – 40%.

На загальнонаціональному рівні, згідно з опитуванням CNN, у Байдена значна перевага у 14% - 55 проти 41 відсотка.

Байден - перший кандидат у президенти, який випереджає чинного главу Білого дому в кожному травневому опитуванні, бо Джиммі Картер зробив це в 1976 році. Картер, звичайно, переміг на виборах 1976 року.

Середнє лідерство Байдена над Трампом у середньому ніколи не опускалося нижче 4% і зазвичай перевищувало цей показник.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі