Білий дім звернувся до демократів з пропозицією припинити розслідування щодо імпічменту

Поділитися
Білий дім звернувся до демократів з пропозицією припинити розслідування щодо імпічменту У Білому домі не дуже різдвяний настрій © © European Council
Трамп уже відмовився брати участь у слуханнях щодо імпічменту, але 9 грудня вони продовжаться
Незважаючи на те, що передвиборна гонка в США ще як слід і не почалася, події, що відбудуться незабаром, вже вимотали всіх. В поле розслідування щодо імпічменту Трампа потрапляє все більше людей, і це стало турбувати всіх.
Білий дім закликав демократів Палати представників Конгресу припинити розслідування у рамках процедури імпічменту президента США Дональда Трампа. Про це у п'ятницю, 6 грудня, повідомила газета The Washington Post із посиланням на лист юрисконсульта американської адміністрації Пета Сіполлоне.
Таким чином Білий дім відповів на запрошення взяти участь у слуханнях щодо імпічменту від голови юридичного комітету нижньої палати Джерролда Надлера, яке було направлено Трампу 29 листопада.
Американського лідера до 6 грудня попросили дати відповідь щодо участі його адвоката у слуханнях.
Сіполлоне у відповідь заявив, що демократи "цим фарсом втратили занадто багато часу Америки".
"Ви повинні припинити це розслідування зараз і не витрачати більше часу на додаткові слухання", - підкреслив він.
Нагадаємо, юридичний комітет Палати представників проведе нові слухання в рамках процедури імпічменту 9 грудня. У четвер, 5 грудня, спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі доручила Надлеру підготувати офіційні звинувачення щодо Трампа.
Раніше Комітет із питань розвідки Палати представників розглянув і схвалив 300-сторінкову доповідь за результатами розслідування в рамках імпічменту президента США.

Колишній мер Нью-Йорка й кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Майкл Блумберг вважає, що Дональд Трамп повинен бути підданий імпічменту.

"Я думаю, що це дуже серйозна річ, і я був раніше проти цього, але після перегляду всіх доказів, я думаю, що так. Сумно, але так", - повідомив він в інтерв'ю CBS News.

За його словами, глава Білого дому не розуміє, що є виборною посадовою особою.

"Він, здається, не розуміє, що є виборною посадовою особою, чия робота полягає в тому, щоб працювати для суспільства, а не для себе", - сказав Блумберг.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі