Білл Гейтс поступився лідерством в рейтингу найбагатших людей планети

Поділитися
Білл Гейтс поступився лідерством в рейтингу найбагатших людей планети Українці чомусь переймаються через рейтинг Білла Гейтса © theregister.co.uk
найбагатшим продовжує бути глава Amazon Джефф Безос

Може вважати себе збіднілим один з найбагатших людей планети, якщо в рейтингу займає сходинку нижче звичної?

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс вперше опустився нижче другої позиції в списку мільярдерів Bloomberg Billionaires Index за сім років існування рейтингу. Про це в середу повідомило агентство Bloomberg, передає Капітал.

На друге місце піднявся глава французької корпорації LVMH - Louis Vuitton Moet Hennessy Бернар Арно. Оціночна вартість його стану - $ 108 млрд. Він вперше обігнав Гейтса, чиї активи оцінюються в $ 107 млрд.

Лідерство в рейтингу зберіг за собою глава найбільшого онлайн-ритейлера Amazon Джефф Безос зі статком у $ 125 млрд.

Bloomberg Billionaires Index - щодня оновлюваний рейтинг агентства Bloomberg. Він оцінює особисті стану бізнесменів за ринковими котируваннями належних їм активів і макроекономічної кон'юнктури.

Журнал MIT Technology Review представив щорічний список з 10 головних технологій року, в складанні якого в цьому році брав участь засновник Microsoft Білл Гейтс. Як розповів бізнесмен у вступному слові, він "хотів вибрати не тільки ті речі, які стануть головними в 2019 році, але зафіксувати цей момент в історії технологій".



Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі