Бізнес попереджає Трампа про можливу економічної катастрофу через локдаун – Axios

Поділитися
Бізнес попереджає Трампа про можливу економічної катастрофу через локдаун – Axios © ТСН
Великі і маленькі компанії можуть збанкрутувати, якщо терміново не розпочати переговори про способи повернути людей до роботи.

Головні виконавчі директори в особистих бесідах і проханнях до президента США Дональду Трампу попереджають про економічну катастрофу на тлі пандемії COVID-19, якщо Америка не почне планувати поетапне повернення до роботи вже в травні, розповіли корпоративні лідери виданню Axios.

Бізнесмени кажуть, що величезна кількість компаній, великих і малих, можуть збанкрутувати, якщо бізнес та уряд не почнуть термінові переговори про способи повернути людей до роботи. Хоча б частково.

Кілька з цих лідерів сказали виданню, що вони хочуть провести напружену національну бесіду про компроміси, пов'язаних з будь-якими локдаунами після середини травня. Вони розуміють, що безглуздо говорити про роботу, коли люди бояться смерті, але вважають, що це термінова дискусія, якої потребує країна.

Своєю чергою, агентство Bloomberg написало, що деякі інвестори "готові ризикувати з жахами, щоб уникнути інших".

Наразі найбільшим епіцентром захворювання є США – за добу у країні заразились коронавірусною інфекцією понад 25 тисяч осіб та 1 165 померло. Загальне число заражень в країні склало 336 673.

Окрім США, найбільші спалахи епідемії коронавірусу зафіксували в Іспанії (131 646 заражених), Італії (128 948 заражених) та Німеччині (100,123 заражених).

За час епідемії, після зараження коронавірусом у світі одужало 262 486 людей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі