Блумберг підтримав ідею імпічменту Трампа

Поділитися
Блумберг підтримав ідею імпічменту Трампа Блумберг буде балотуватися в президенти США © theatlantic.com
За словами мільярдера, глава Білого дому не розуміє, що є виборною посадовою особою.

Колишній мер Нью-Йорка й кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Майкл Блумберг вважає, що Дональд Трамп повинен бути підданий імпічменту.

"Я думаю, що це дуже серйозна річ, і я був раніше проти цього, але після перегляду всіх доказів, я думаю, що так. Сумно, але так", - повідомив він в інтерв'ю CBS News.

За його словами, глава Білого дому не розуміє, що є виборною посадовою особою.

"Він, здається, не розуміє, що є виборною посадовою особою, чия робота полягає в тому, щоб працювати для суспільства, а не для себе", - сказав Блумберг.

Американський мільярдер і колишній мер Нью-Йорка Майкл Блумберг балотуватиметься в президенти США від демократів.

"Я йду в президенти, щоб перемогти Дональда Трама і відбудувати Америку. Ми не можемо дозволити собі ще чотири роки безрозсудних і неетичних дій. Він загрожує існуванню нашої країни і наших цінностей", - йдеться у політичній заяві Блумберга.

Повідомлення про президентські амбіції Блумберга з'явилися в медіапросторі на початку листопада. Зокрема, висунути свою кандидатуру на виборах в 2020 році йому публічно радив засновник Amazon, найбагатша людина в світі Джефф Безос. До цього Блумберг неодноразово висловлював підтримку Джозефу Байдену, а на виборах 2016 року агітував за Гілларі Клінтон.

Згідно з листопадовим опитуванням, кандидатуру Блумберга підтримують близько 4% і не підтримують 25% прихильників демократів. Демократична партія визначиться зі своїми кандидатом за підсумками праймеріз.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі