Друзі Путіна вважають санкції підтвердженням антиросійської змови – WSJ

Поділитися
Друзі Путіна вважають санкції підтвердженням антиросійської змови – WSJ Друзі Путіна вважають санкції підтвердженням антиросійської змови
Політичні соратники президента Росії переконані, що санкції не змінять поведінку Кремля.

Соратники президента Росії Володимира Путіна вважают, що санкції не змінять агресивну політку Кремля проти України і лише підтверджують "антиросійську змову", яку нібито організували США.

Про це сьогодні пише Wall Street Journal, аналізуючи інтерв'ю з головою деркомпанії "Російська залізниця" Володимира Якуніна, який є давнім другом Путіна.

В інтерв'ю він заявив, що не варто чекати зміни політики Кремля через економічний тиск.
"Думати так означає приймати бажане за дійсне", - сказав Якунін.

Друг Путіна, який також потрапив до "чорного списку", заявив, що санкції лише підтверджують, що США організували змову проти Росії.

"Англо-саксонці завжди були практичними людьми. Вони поважають лише силу", - сказав Якунін, пояснюючи, що Росія правильно робить, коли поводиться агресивно.

Він також додав, що Вашингтон використовує "брудну пропаганду", намагаючись демонізувати Путіна і виставити його світовим злом.

"В рядах еліти справді закріпилася ця ідеологічна матриця. Вони вірять, що не можливо об'єднати народ без ворога", - пояснює соціолог Ольга Криштановська.

Кремль зображує президента України Петра Порошенка, як маріонетку США, яку поставили силою після повалення проросійського Віктора Януковича. В Росії це сприймають як наступ американців і пряму загрозу своїй безпеці.

Якунін також заявив, що ЄС і США повинні зрозуміти "помилковість" свого шляху і повернутися до традиційних цінностей, які нібито відстоює Росія.

Нагадаємо, що Євросоюз вирішив зберегти санкції проти Росії. На разі санкції Заходу і зниження ціни на нафту коштували Росії 4% ВВП. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі