Джонсон оголосив про послаблення карантину у Великій Британії

Поділитися
Джонсон оголосив про послаблення карантину у Великій Британії Джонсон назвав послаблення карантину радісним моментом. © Andrew Parsons / i-Images
При цьому прем'єр-міністр наголосив, що люди "повинні бути напоготові і діяти відповідально".

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив, що з понеділка, 1 червня, в країні будуть скасовані деякі карантинні обмеження, повідомляє ВВС.

Так, з понеділка відкриються деякі магазини, які продають не продукти харчування, також будуть дозволені зібрання людей у кількості до шести осіб, а всі зустрічі будуть дозволені тільки на приватній території.

"Ці зміни означають, що друзі та сім'ї почнуть зустрічатися з близькими. Це довгоочікуваний і радісний момент", - заявив Джонсон, наголосивши, що люди "повинні бути напоготові та діяти відповідально".

Великобританія знаходиться на четвертому місці за кількістю виявлених випадків зараження коронавірусом. У країні зафіксовано понад 270 тисяч випадків захворювання. Кількість померлих наближається до 38 тисяч.

Нагадаємо, що Джонсон перехворів на коронавірус. Його госпіталізували 6 квітня. Як повідомили в канцелярії прем'єра, симптоми захворювання у нього не проходили упродовж десяти днів. Потім Джонсону різко стало гірше, і його перевели в реанімацію. Через три дні прем'єр-міністра повернули у звичайну палату, а 12 квітня - виписали. В кінці місяця Джонсон повернувся до роботи у своєму офісі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі