Експерти підтвердили, що причиною смерті американського мільярдера в тюрмі було самогубство

Поділитися
Експерти підтвердили, що причиною смерті американського мільярдера в тюрмі було самогубство Колишні приятелі відхрещуються від дружби з мільярдером
Попутно розкрилася маніпуляція стосовно колишнього президента США Білла Клінтона - його фотографію змонтували з фотографією Епштейна

66-річний американський мільярдер Джеффрі Епштейн дійсно покінчив життя самогубством, а не був убитий у в'язниці, що запідозрили його адвокати, коли після розтину на шиї загиблого були виявлені численні переломи.

До такого висновку прийшла головний судмедексперт Барбара Семпсон, яка ретельно вивчила інформацію і результати розтину.

Про це повідомляє Associated Press, зазначивши також, що в соцмережах активно поширювалася фотографія усміхнених Білла Клінтона і Епштейна: останнього називали другом Клінтона і Трампа, що обидва заперечують.

Маніпулятивне зображення Епштейна і Клінтона було створено шляхом злиття двох фотографій. Воно розповсюджувалося в Facebook після смерті Епштейна в столичному виправному центрі на Манхеттені.

Оригінальна фотографія Епштейна була зроблена при запуску журналу Radar Magazine в готелі QT 18 травня 2005 року. На ній стоїть Епштейн, одягнений у джинси і темно-синю кофту з монограмою, на якій ініціали виконані червоними літерами. Зображення Клінтона було взято з фотографії його, Хілларі Клінтон і Лін-Мануель Міранда, які позують за лаштунками 2 липня 2106 року, в популярному мюзиклі "Гамільтон". Обидві фотографії є у вільному доступі.

Клінтон сказав, що він здійснив чотири поїздки на літаку Епштейна у 2002 і 2003 роках, але його представник Анхель Уренью минулого місяця сказав, що колишній президент "нічого не знає про жахливі злочини, в яких Джеффрі Епштейн визнав себе винним".

Джеффрі Епштейн був звинувачений у створенні мережі для сексуальної експлуатації підлітків, а також в сексуальному насильстві над десятками дівчат у період між 2002-2005 роками. Епштейн свою провину заперечував. Йому загрожувало 45 років ув'язнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі