Франція виходить з карантину 2 червня

Поділитися
Франція виходить з карантину 2 червня Основні спортивні заходи у Франції повинні бути припинені до 21 червня © www.aa.com.tr
Франція дозволить відвідувати пляжі і кафе.

Прем'єр-міністр Франції Едуард Філіп заявив в четвер про те, що Франція домагається прогресу в боротьбі зі спалахом COVID-19 і оприлюднив кроки щодо подальшого ослаблення обмежень.

Зокрема, з 2 червня відкриються пляжі, кафе, бари і ресторани. При цьому рекомендується встановити відстань між кожним клієнтом в один метр. Також дозволять подорожувати на відстань більше 100 км від місця проживання.

А в районах країни, позначених як "помаранчеві зони підвищеного ризику", буде дозволено відновити роботу лише відкритих зон кафе, барів і ресторанів. Парки і сквери в Парижі, які досі вважаються такими, що знаходяться в "червоній зоні" COVID-19, повинні знову відкритися з 2 червня.

Основні спортивні заходи у Франції повинні бути припинені до 21 червня.

Читайте також: Друга хвиля коронавірусу: Ляшко розповів про бескарантинну стратегію боротьби

План з відкриття старших і середніх шкіл по всій Франції прискориться. Початкові школи знову відкрилися в більшості місць, але середні школи відстали.

Додаток для смартфонів, який дозволить органам охорони здоров'я визначити потенційних носіїв COVID-19 і повідомити їх, буде доступний з 2 червня. Розгортання програми було схвалено французьким парламентом у середу, незважаючи на побоювання про конфіденційність, висловлену деякими законодавцями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі