Гарві Вайнштейну пред'явлені нові звинувачення в сексуальних домаганнях

Поділитися
Гарві Вайнштейну пред'явлені нові звинувачення в сексуальних домаганнях © Twitter/BELTA.BY‏
Вайнштейн заявив, що не визнає себе винним.

Американському кінопродюсерові Гарві Вайнштейну, в минулому одному з найвпливовіших в Голлівуді, в суді Нью-Йорку пред'явили два нових звинувачення в сексуальних домаганнях. Про це повідомляє "Голос Америки".

Сам Вайнштейн заявив, що не визнає себе винним.

Суддя Джеймс Берк відклав початок судового процесу до 6 січня 2020 року, щоб дати захисту Вайнштейна час підготуватися. Спочатку планувалося, що процес почнеться в наступному місяці.

Коли суддя запитав 67-річного Вайнштейна, чи хоче він постати перед судом, той засміявся і сказав: "Не дуже".

Поки неясно, чи йде у нових звинуваченнях мова про інших жінок. За даними американських ЗМІ, в нових звинуваченнях фігурують свідчення актриси Аннабелли Шіоррі, відомої за роллю в телесеріалі "Клан Сопрано". Шіорра сприяла поширенню руху #MeToo в жовтні 2017 року, коли розповіла журналу New Yorker, що Вайнштейн зґвалтував її у неї вдома на Манхеттені в 1993 році.

Вайнштейна звинувачують у сексуальних домаганнях і насильстві більше 80 жінок, у тому числі такі зірки, як Анджеліна Джолі і Ешлі Джадд.

Однак в офіційних звинуваченнях проти продюсера "Кримінального чтива" фігурують тільки дві жінки: одна стверджує, що він зґвалтував її в 2013 році, друга – що він примусив її до орального сексу в 2006 році.

Зі свого боку Вайнштейн завжди наполягав, що всі його сексуальні зв'язки були за обопільною згодою.

Вайнштейн в минулому працював над десятками фільмів, які отримали світову популярність, в тому числі над дилогією режисера Квентіна Тарантіно "Вбити Білла" (Kill Bill) і серією фільмів "Крик" (Scream). Він отримав премії Британської академії кіно і телевізійних мистецтв (БАФТА) і "Оскар" за продюсування трагікомедії "Закоханий Шекспір" (Shakespeare in Love, 1998).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі