Головним претендентом на пост глави ФБР став Ліберман

Поділитися
Головним претендентом на пост глави ФБР став Ліберман Трамп визначився з головою ФБР © securityaffairs.co
Трамп назвав головного претендента на посаду нового директора ФБР.
Колишній сенатор Джо Ліберман є одним з головних фаворитів на пост глави ФБР президента США Дональда Трампа, про це він повідомив в четвер.

Виступаючи перед журналістами під час зустрічі з президентом Колумбії Хуаном Мануелем Сантосом, Трамп сказав, що він "дуже близько" до вибору нового директора ФБР замість Джеймса Койда. На питання, чи є Ліберман, незалежний сенатор від сенатора з Коннектикут, найкращим кандидатом, Трамп сказав так.

Як повідомлялося, увечері 9 травня президент США Дональд Трамп звільнив з посади директора ФБР Джеймса Комі. На наступний день президент пообіцяв знайти більш підходящого кандидата на цю посаду.

Нагадаємо, на відкритому слуханні глава ФБР підтвердив існування розслідування зв'язку команди Трампа з Росією. При цьому він зазначив, що зазвичай бюро не підтверджує і не спростовує існування будь-якого розслідування. Однак, в даному випадку робить виняток. Пізніше видання The Economist, що повідомило ФБР підозрювала екс-радника Трампа в роботі на Росію. Судові записи, які вже є у вільному доступі, свідчать, що людина, ідентифікована як Картер Пейдж, в Нью-йорку у 2013 році контактувала з російським шпигуном, який видавав себе за дипломата. Сам Пейдж запевняє, що він обмінювався лише відкритими матеріалами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі