Хакери вкрали дані в МЗС Франції

Поділитися
У МЗС не повідомили, звідки хакери могли здійснити кібератаку.

Група хакерів вкрала дані з сайту Міністерства Європи та закордонних справ Франції, створеного для громадян, що виїжджають за кордон. У 2010 МЗС Франції створив службу Ariane, яка дозволяє людям, які планують поїздку за кордон, зареєструватися онлайн, зокрема, для отримання інформації про безпеку, повідомили у відомстві.

"Особисті дані, зареєстровані при реєстрації на платформі Ariane, були вкрадені. Ці дані можуть бути використані не за призначенням, але обмежені за своєю дією, оскільки інформація не містить конфіденційної, фінансової інформації або інформації, яка може розкрити місця призначення поїздок, оголошених в Ariane", - йдеться в повідомленні зовнішньополітичного відомства Франції.

Дипломати повідомили про те, що вжили негайних заходів для запобігання повторення подібних атак.

Сервіс Ariane продовжує працювати. У МЗС повідомили, звідки хакери могли здійснити кібератаку.

Напередодні The New York Times написала, що за кібератакою, що призвела до витоку особистих даних 500 мільйонів клієнтів групи готелів Marriott International Inc причетні хакери з Китаю, які працювали на Міністерство державної безпеки Піднебесної. Атака є частиною зусиль Китаю по збору розвідувальних даних в США.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі